8 gratis of goedkope dierenartsen in de buurt van 2023 @ Bestie Paws Hospital (2023)

Veterinaire zorg is duur, en de kosten van die zorg kunnen zelfs nog hoger zijn voor een eigenaar van een huisdier in de binnenstad. De onderstaande informatie kan u helpen bij het vinden van gratis of goedkope dierenklinieken in uw regio.

Goedkope dierenarts in de buurt

Er zijn veel betaalbare dierenklinieken in de Verenigde Staten die diensten van hoge kwaliteit bieden tegen lage kosten.

1. Dierenziekenhuis Banfield

Professionelen:

Banfield is een bekend en vertrouwd merk in de huisdiergezondheidsindustrie. Ze hebben meer dan 1000 locaties in het hele land, waardoor het gemakkelijk is om een ​​locatie bij u in de buurt te vinden.

Banfield biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder routinecontroles, vaccins, operaties en spoedeisende zorg. Ze hebben ook een team van dierenartsen en technici die zijn opgeleid en ervaren in het verzorgen van alle soorten huisdieren.

Banfield heeft een betaalbare prijsstructuur, met een scala aan opties voor routinematige zorgpakketten en behandelingen. Ze bieden ook een wellnessplan aan, dat een verscheidenheid aan preventieve zorgdiensten tegen een gereduceerde prijs omvat.

Banfield heeft een klantgerichte aanpak en biedt uitstekende klantenservice. Ze hebben een team van vriendelijke en gedienstige medewerkers die altijd klaar staan ​​om u te helpen met al uw vragen of opmerkingen.

Tegen:

Sommige klanten hebben lange wachttijden gemeld bij Banfield-locaties, wat frustrerend kan zijn voor zowel huisdieren als eigenaren.

Sommige mensen hebben ook gemeld dat ze moeilijk afspraken kunnen maken of worden afgewezen vanwege capaciteitsproblemen.

Sommige klanten hebben geklaagd over de kwaliteit van de zorg en service bij Banfield, waarbij ze aangeven dat ze zich opgejaagd voelen of dat het personeel niet grondig is in hun beoordelingen.

Sommige mensen hebben ook gemeld dat ze teveel in rekening zijn gebracht of dat er onverwachte kosten aan hun rekeningen zijn toegevoegd.

2. VCA dierenklinieken

Professionelen:

VCA-dierenziekenhuizen zijn overal in de Verenigde Staten overal verkrijgbaar, waardoor het gemakkelijk is om een ​​locatie bij u in de buurt te vinden.

Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder routinecontroles, operaties en spoedeisende zorg.

Ze hebben een team van goed opgeleide dierenartsen en ondersteunend personeel om ervoor te zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Ze bieden een loyaliteitsprogramma, waarbij je punten kunt verdienen voor diensten en producten die je kunt inwisselen voor kortingen of gratis artikelen.

Tegen:

Sommige mensen hebben gemeld dat VCA-dierenziekenhuizen duurder kunnen zijn dan andere dierenklinieken in hun omgeving.

Sommige recensenten hebben geklaagd over lange wachttijden op bepaalde locaties.

Sommige mensen hebben slechte ervaringen met bepaalde medewerkers, hoewel over het algemeen de meeste beoordelingen positief zijn.

3. Huisdier slimme Banfield

professionals:

Betaalbare prijzen: PetSmart Banfield biedt voordelige pakketten voor preventieve zorg die alles bevatten wat uw huisdier nodig heeft, zoals vaccins, wellness-onderzoeken en meer. Deze pakketten beginnen bij slechts $ 29,95 per maand, wat veel goedkoper is dan naar een traditionele dierenkliniek gaan.

Handige locaties: PetSmart Banfield heeft klinieken in veel PetSmart-winkels, dus u kunt er gemakkelijk een bezoeken terwijl u op zoek bent naar uw huisdier.

Breed scala aan diensten: PetSmart Banfield biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder preventieve zorg, tandheelkundige zorg en meer. Ze hebben ook een eigen apotheek voor geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare producten.

Opgeleid personeel: PetSmart Banfield heeft dierenartsen en veterinaire technici in dienst die zijn opgeleid om hoogwaardige zorg voor uw huisdieren te bieden.

Tegen:

Gelimiteerde beschikbaarheid: PetSmart Banfield-klinieken zijn alleen open tijdens normale kantooruren, wat misschien niet handig is voor mensen die lange dagen werken of huisdieren hebben die na normale kantooruren zorg nodig hebben.

Beperkte diensten: Hoewel PetSmart Banfield verschillende diensten aanbiedt, is het mogelijk niet uitgerust om complexere medische problemen aan te pakken. Als uw huisdier gespecialiseerde zorg nodig heeft, moet u mogelijk naar een traditionele dierenkliniek gaan.

Gemengde beoordelingen: Sommige klanten hebben negatieve ervaringen met PetSmart Banfield gemeld, waaronder lange wachttijden en een minder dan geweldige klantenservice. Anderen hebben echter positieve ervaringen en prezen de betaalbare prijzen en de geboden kwaliteitszorg.

4. ASPCA gemeenschapskliniek

professionals:

Goedkoop: De ASPCA Community Clinic biedt betaalbare veterinaire zorg voor eigenaren van gezelschapsdieren die zich misschien geen traditionele veterinaire diensten kunnen veroorloven.

Breed scala aan diensten: De kliniek biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder vaccinaties, sterilisatie-/castratieoperaties en medische basiszorg.

Opgeleid personeel: De kliniek heeft opgeleide dierenartsen en veterinaire technici in dienst om uw huisdieren hoogwaardige zorg te bieden.

Gunstige locatie: De kliniek is gunstig gelegen, waardoor eigenaren van gezelschapsdieren gemakkelijk toegang hebben tot de diensten die ze nodig hebben.

Tegen:

Gelimiteerde beschikbaarheid: Vanwege de grote vraag is de kliniek mogelijk beperkt beschikbaar voor afspraken.

Beperkte diensten: Hoewel de kliniek een breed scala aan diensten biedt, biedt het mogelijk geen gespecialiseerde behandelingen zoals geavanceerde chirurgie of tandheelkundige procedures.

Lange wachttijden: Vanwege de grote vraag naar betaalbare veterinaire zorg kunnen wachttijden bij de kliniek langer zijn dan bij traditionele veterinaire kantoren.

5. Menselijke samenleving

professionals:

Betaalbare prijzen: De veterinaire klinieken van de Humane Society bieden goedkope of gratis diensten aan voor diegenen die traditionele veterinaire zorg niet kunnen betalen.

Sterilisatie / castratie: De veterinaire klinieken van de Humane Society bieden sterilisatie-/castratiediensten tegen een gereduceerd tarief om de overbevolking van huisdieren te verminderen en verantwoord huisdierbezit te bevorderen.

Deskundig personeel: De veterinaire klinieken van de Humane Society zijn bemand met ervaren dierenartsen en technici die toegewijd zijn aan het leveren van hoogwaardige zorg voor dieren.

Tegen:

Beperkte diensten: Dierenklinieken van de Humane Society bieden mogelijk niet dezelfde diensten aan als traditionele dierenklinieken, zoals geavanceerde diagnostische procedures of gespecialiseerde klinieken.

Lange wachttijden: Vanwege de grote vraag naar hun diensten kan het moeilijk zijn om een ​​afspraak te maken bij dierenklinieken van Humane Society en kunnen de wachttijden langer zijn dan bij andere klinieken.

Beperkte locaties: Dierenklinieken van Humane Society zijn mogelijk niet in alle gebieden beschikbaar, dus het kan zijn dat u naar een andere locatie moet reizen om toegang te krijgen tot hun diensten.

6. Vetco Total Care bij Petco

professionals:

Handig: Vetco Total Care bij Petco biedt goedkope veterinaire diensten, wat een geweldige optie kan zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren met een beperkt budget.

Gunstige locatie: Veel Petco-winkels hebben een Vetco Total Care-kliniek ter plaatse, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor regelmatige controles of noodgevallen.

Breed scala aan diensten: Vetco Total Care biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder routinematige vaccinaties, microchips en sterilisatie-/castratieoperaties.

Tegen:

Beperkte openingstijden: Sommige Vetco Total Care-klinieken hebben mogelijk beperkte openingstijden, waardoor het moeilijk kan zijn om afspraken buiten de normale kantooruren in te plannen.

Beperkte diensten: Hoewel Vetco Total Care verschillende diensten aanbiedt, is het mogelijk dat het geen gespecialiseerde of geavanceerde medische zorg kan bieden.

Beperkt personeel: Als goedkope kliniek heeft Vetco Total Care mogelijk een kleiner personeelsbestand, wat kan leiden tot langere wachttijden voor afspraken.

7. VIP Petcare presso Pet Supplies Plus

professionals:

Betaalbare prijzen: VIP Petcare bij Pet Supplies Plus biedt een scala aan diensten tegen een fractie van de kosten van traditionele dierenklinieken. Deze diensten omvatten vaccinaties, microchips en basisgezondheidsonderzoeken.

Gunstige locatie: Veel mensen stellen het op prijs dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de kliniek terwijl ze boodschappen doen voor hun huisdieren.

Geen afspraak nodig: Dit kan een groot gemak zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren die misschien niet de tijd of middelen hebben om een ​​bezoek aan een traditionele dierenarts te plannen.

Breed scala aan diensten: Naast basisgezondheidsonderzoeken en vaccinaties biedt VIP Petcare bij Pet Supplies Plus ook tal van andere diensten aan, zoals vlooien- en tekenpreventie, gebitsverzorging en hartwormpreventie.

Zie ook11 Hondenpension en training bij mij in de buurt

Tegen:

Beperkte diensten: Hoewel de kliniek een breed scala aan diensten biedt, is het mogelijk dat het niet in staat is om meer gespecialiseerde of geavanceerde zorg te bieden die uw huisdier nodig heeft.

Drukke tijden: Sommige eigenaren van gezelschapsdieren hebben lange wachttijden bij de kliniek gemeld, vooral tijdens piekuren of in het weekend.

Beperkte openingstijden: De kliniek is maar een paar dagen per week open, wat onhandig kan zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren die onmiddellijke zorg voor hun huisdieren nodig hebben.

Gelimiteerde beschikbaarheid: De clinic is alleen beschikbaar op bepaalde locaties, dus het is misschien niet voor iedereen een optie.

8. BluePearl dierenziekenhuis

professionals:

Breed scala aan diensten: BluePearl Pet Hospital biedt een breed scala aan diensten, waaronder spoedeisende en kritieke zorg, chirurgie, interne geneeskunde, tandheelkunde en meer. Dit betekent dat u op één plek aan alle zorgbehoeften van uw huisdier kunt voldoen.

Hooggekwalificeerd personeel: De dierenartsen en technici van BluePearl Pet Hospital zijn hoog opgeleid en ervaren in hun respectieve vakgebieden. Zo krijgt uw huisdier de best mogelijke zorg.

Gunstige locatie: BluePearl Pet Hospital heeft vestigingen door het hele land, zodat u gemakkelijk een locatie bij u in de buurt kunt vinden.

Tegen:

Duur: Hoewel BluePearl Pet Hospital zorg van hoge kwaliteit biedt, kan het duurder zijn dan andere dierenklinieken in de omgeving.

Lange wachttijden: Sommige klanten hebben lange wachttijden gemeld bij het BluePearl Pet Hospital, wat frustrerend kan zijn voor mensen met dringende medische behoeften voor hun huisdieren.

Ik heb een dierenarts nodig, maar ik heb geen geld

Vraag uw plaatselijke dierenasiel of reddingsgroepof ze nu goedkope of gratis veterinaire diensten beschikbaar hebben. Veel organisaties bieden dit soort ondersteuning aan eigenaren van gezelschapsdieren die het financieel moeilijk hebben.

Zoek naar een goedkope of gratis kliniek bij u in de buurt. Sommige steden hebben klinieken die gereduceerde tarieven bieden voor bepaalde diensten, zoals vaccinaties of sterilisatie-/castratieprocedures.

Vraag uw dierenarts of zij betalingsplannen of kortingen voor bepaalde diensten aanbieden. Veel dierenartsen zijn bereid om met eigenaren van gezelschapsdieren samen te werken om een ​​oplossing te vinden die voor beide partijen werkt.

Overweeg een huisdierenverzekering. Hoewel het in eerste instantie misschien duur lijkt, kan het u op de lange termijn veel geld besparen als uw huisdier uitgebreide medische zorg nodig heeft.

Onderzoek alternatieve behandelingen. Acupunctuur, chiropractische zorg en kruidengeneesmiddelen kunnen allemaal effectieve behandelingen zijn voor bepaalde aandoeningen en kunnen goedkoper zijn dan traditionele veterinaire zorg.

Vraag vrienden en familie om hulp. Soms kan het een grote hulp zijn om met iemand te praten over uw financiële problemen. Het kan zijn dat mensen bereid zijn geld of tijd te doneren om u te helpen de zorg te krijgen die uw huisdier nodig heeft.

Wees niet bang om hulp te vragen. Er zijn veel organisaties en middelen beschikbaar voor eigenaren van gezelschapsdieren die moeite hebben om veterinaire zorg te betalen. Aarzel niet om contact op te nemen met de ondersteuning.

Vraag bij uw werkgever na of zij een dierenverzekering aanbiedenals onderdeel van uw werknemerspakket.

Overweeg uw fondsenwervingsopties. U kunt een GoFundMe-pagina maken of een inzamelingsactie organiseren om de kosten van de medische zorg van uw huisdier te dekken.

Probeer te onderhandelen met uw dierenarts. Als u een sterke band heeft met uw dierenarts en u het prettig vindt om uw financiële situatie te bespreken, kunt u mogelijk een lagere prijs voor hun diensten bedingen.

Overweeg huismiddeltjes of natuurlijke remedies voor kleine gezondheidsproblemen. Er zijn veel huismiddeltjes die effectief kunnen zijn voor kleine aandoeningen zoals kleine snijwonden of schaafwonden, of voor problemen als angst of stress.

Zoek naar subsidies of hulpprogramma's voor eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen. Er zijn een aantal organisaties die financiële hulp bieden aan eigenaren van gezelschapsdieren in nood.

Overweeg om uw tijd of vaardigheden aan te bieden in ruil voor veterinaire diensten. Veel veterinaire klinieken zijn bereid een ruil- of ruilsysteem voor diensten uit te werken.

Overweeg een dierenoppas of hondenuitlaatservice te organiseren om de kosten van veterinaire zorg te helpen compenseren. Dit kan een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd andere eigenaren van gezelschapsdieren in uw gemeenschap te helpen.

Dierenopvang voor gezinnen met een laag inkomen bij mij in de buurt

Hier is een lijst met enkele opties die mogelijk bij u in de buurt beschikbaar zijn:

 1. L'ASPCA(American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) beheert een landelijk netwerk van dierenziekenhuizen en -klinieken die gratis of tegen lage kosten veterinaire zorg bieden aan huisdiereigenaren in nood.
 2. De Humane Society van de Verenigde Statenhoudt een lijst bij van dierenwelzijnsorganisaties die hulp bieden aan eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen, inclusief gratis of goedkopere sterilisatie-/castratiediensten en veterinaire zorg.
 3. Veel lokale dierenasielen en reddingsorganisatieshulpprogramma's aanbieden voor eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen, inclusief gratis of goedkopere sterilisatie-/castratiediensten, vaccinaties en medische zorg.
 4. Enkele lokale dierenartsenoffrire sconti o piani di pagamento per aiutare i proprietari di animali domestici a basso reddito a permettersi le cure mediche necessarie per i loro animali domestici.
 5. Het dierenfondsbiedt financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren voor veterinaire zorg, waaronder operaties, diagnostische tests en voorgeschreven medicatie.
 6. Het Pets for Life-programma van de Humane Societyhelpt de levenskwaliteit van huisdieren in kansarme gemeenschappen te verbeteren door middel van een verscheidenheid aan diensten, waaronder gratis of goedkope castratie/castratie, vaccinaties en veterinaire zorg.
 7. Stichting de Bruine Hondbiedt financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren die in een financiële crisis verkeren en de medische zorg van hun huisdier niet kunnen betalen.
 8. Het RedRover Relief-programmabiedt financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren die in een crisis verkeren, inclusief degenen die hulp nodig hebben bij het betalen van veterinaire zorg.
 9. Het programma Love Changes Everything van de Petco Foundationverstrekt subsidies aan dierenwelzijnsorganisaties die huisdieren in nood helpen, inclusief organisaties die veterinaire zorg verlenen aan eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen.
 10. De organisatie IMOM (In Memory of Magic).biedt financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren voor veterinaire zorg, waaronder operaties, diagnostische tests en voorgeschreven medicatie.
 11. Het Pet Assistance Program bij de Animal Welfare League of Arlington (Virginia)biedt voordelige sterilisatie-/castratiediensten en veterinaire zorg aan eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen in de omgeving van Arlington.
 12. De Liga voor Dierenwelzijn (Ohio)exploiteert een goedkope sterilisatie-/castratiekliniek en een pantry voor dierenvoeding voor eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen in de omgeving van Cincinnati.
 13. L'Animal Rescue League in Bostonbiedt een verscheidenheid aan hulpprogramma's voor eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen, waaronder gratis of goedkopere sterilisatie-/castratiediensten, vaccinaties en veterinaire zorg.
 14. Het Furry Friends-netwerk (Florida)biedt financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren voor veterinaire zorg, waaronder operaties, diagnostische tests en voorgeschreven medicatie.

Deze soorten programma's kunnen geschiktheidsvereisten hebben, zoals een bewijs van inkomen of ingezetenschap in een bepaald gebied, en zijn mogelijk beperkt beschikbaar. Het is een goed idee om van tevoren te bellen om de beschikbaarheid te bevestigen en te vragen naar eventuele behoeften.

Gratis dierenklinieken bij mij in de buurt

Hier is een lijst met gratis dierenklinieken per staat, met alle details over hun diensten en geschiktheidsvereisten:

ALABAMA

 • Vriendschap Dierenbescherming Liga: Deze kliniek is gevestigd in Cleveland en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope vaccins en andere medische procedures voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer en onzijdig Alabama: Deze organisatie, gevestigd in Birmingham, biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope vaccins en andere medische procedures.

ARIZONA

 • Dierenwelzijn Liga van Arizona: Deze in Phoenix gevestigde kliniek biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Doberman-redding in woestijnhaven: Deze kliniek is gevestigd in Phoenix en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor Dobermans en Doberman-mixen.

CALIFORNIË

 • Stichting Milo: Deze kliniek is gevestigd in Point Richmond en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • De Long Beach-oplossing: Deze kliniek in Long Beach biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

Zie ook3 beste hondenbeetadvocaten bij mij in de buurt: uw gids voor rechtsbijstand

COLORADO

 • De Humane Society of the Pikes Peak Region: Deze kliniek is gevestigd in Colorado Springs en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dierenbescherming Deventer: Deze kliniek is gevestigd in Denver en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

FLORIDA

 • Tampa Bay Humane Maatschappij: Deze kliniek is gevestigd in Tampa en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dierenreddingskliniek: Deze kliniek is gevestigd in Orlando en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.

GEORGIË

 • Humane Maatschappij van Atlanta: Deze kliniek is gevestigd in Atlanta en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • SPCA Georgië: Deze kliniek in Suwanee biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

HAWAII

 • Hawaiiaanse humane samenleving: Deze kliniek is gevestigd in Honolulu en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Kona Human Society: Deze kliniek in Kailua-Kona biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

IDAHO

 • Humane Maatschappij van Idaho: Deze kliniek is gevestigd in Boise en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer onzijdig Idaho huisdieren: Gelegen in Meridian, biedt deze kliniek gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

ILLINOIS

 • PAWS Chicago: Deze kliniek is gevestigd in Chicago en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Humane boomhut samenleving: Deze kliniek is gevestigd in Chicago en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

INDIANA

 • Indy Feral: Deze kliniek is gevestigd in Indianapolis en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor wilde katten.
 • Castratie Neuter Services dell'Indiana: Deze kliniek in Indianapolis biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

IOWA

 • Animal Lifeline dell'Iowa: Deze kliniek is gevestigd in Des Moines en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Cedar Valley Humane Maatschappij: Gelegen in Cedar Rapids, biedt deze kliniek gratis sterilisatie en castratie voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

KANSAS

 • Humane Maatschappij van Kansas: Deze kliniek is gevestigd in Wichita en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer onzijdig Kansas: Deze kliniek is gevestigd in Lawrence en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

KENTUCKY

 • Humane Maatschappij van Kentucky: Deze kliniek is gevestigd in Louisville en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Neuter Kentucky: Deze kliniek is gevestigd in Lexington en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

LOUISIANE

 • LA/SPCA: Deze kliniek is gevestigd in New Orleans en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Spray Baton Rouge: Gelegen in Baton Rouge, biedt deze kliniek gratis sterilisatie en castratie voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MAINE

 • Animal Refuge League della Grande Portland: Deze kliniek is gevestigd in Westbrook en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Kust menselijke samenleving: Deze kliniek is gevestigd in Brunswick en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MARYLAND

 • Humane Vereniging van Baltimore: Deze kliniek is gevestigd in Reisterstown en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Maryland: Deze kliniek in Hyattsville biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MASSACHUSETTS

 • MSPCA-Angell: Deze kliniek is gevestigd in Boston en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Worcester steriliseren: Deze kliniek is gevestigd in Worcester en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MICHIGAN

 • Humane Maatschappij van Michigan: Deze kliniek is gevestigd in Detroit en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Castratie Neuter Clinic del Mid-Michigan: Gelegen in East Lansing, biedt deze kliniek gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MINNESOTA

 • Menselijke Dierlijke Maatschappij: Deze kliniek is gevestigd in de Gouden Vallei en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Tweede kans dierenredding: Deze kliniek in Bemidji biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MISSISSIPPI

 • Mississippi sterilisatie van Neutro: Deze kliniek is gevestigd in Jackson en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Tupelo-Lee Humane Maatschappij: Deze kliniek in Tupelo biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

Missouri

 • Fifth Avenue dierenkliniek: Deze kliniek is gevestigd in St. Louis en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • SPCA van de Great Plains: Deze kliniek in Merriam biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

MONTANA

 • Task Force Montana sterilisatie/castratie: Deze kliniek is gevestigd in Missoula en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Montana: Deze kliniek in Bozeman biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEBRASKA

 • Humane Maatschappij van Nebraska: Deze kliniek is gevestigd in Omaha en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Hotline castratie sterilisatie: Deze kliniek is gevestigd in Lincoln en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEVADA

 • SPCA van Nevada: Deze kliniek is gevestigd in Las Vegas en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • De Dierenstichting: Deze kliniek in Las Vegas biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEW HAMPSHIRE

 • NH Vereniging ter voorkoming van wreedheid tegen dieren: Deze kliniek is gevestigd in Stratham en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Neutraal NH: Deze kliniek is gevestigd in Manchester en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEW JERSEY

 • Vereniging Dierenwelzijn: Deze kliniek is gevestigd in Voorhees en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dierenwelzijnscentrum Sint-Hubertus: Deze kliniek is gevestigd in Madison en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEW MEXICO

 • menselijk dier: Deze kliniek is gevestigd in Albuquerque en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dierenasiel Santa Fe: Deze kliniek is gevestigd in Santa Fe en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NEW YORK

 • Dierenverzorgingscentra in New York: Deze kliniek is gevestigd in New York City en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • ASPCA mobiele sterilisatie-/castratiekliniek: Deze kliniek is gevestigd in New York City en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

Zie ookGratis of goedkope pug-redding in de buurt

NOORD CAROLINA

 • SpayNC: Deze kliniek is gevestigd in Raleigh en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Tri-County Castratie Neuter Clinic: Deze kliniek in Asheboro biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

NORD DAKOTA

 • Fargo-Moorhead Humane Maatschappij: Deze kliniek is gevestigd in Fargo en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dakota steriliseren: Deze kliniek in Bismarck biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

OHIO

 • Cleveland Animal Protection League: Deze kliniek is gevestigd in Cleveland en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Castratie en castratie Ohio: Deze kliniek is gevestigd in Columbus en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

OKLAHOMA

 • Centrale Oklahoma Humane Maatschappij: Deze kliniek is gevestigd in Oklahoma City en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Oklahoma: Deze kliniek in Tulsa biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

OREGON

 • Humane Maatschappij van Oregon: Deze kliniek is gevestigd in Portland en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer en bewaar: Deze kliniek in Salem biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

PENNSYLVANIA

 • Philadelphia Animal Care- en controleteam: Deze kliniek is gevestigd in Philadelphia en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Lancaster Castratie Neuter Kliniek: Deze kliniek in Lancaster biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

RHODE ISLAND

 • Providence Animal Rescue League: Deze kliniek is gevestigd in Providence en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Sterilisatie- en castratiekliniek in Newport County: Deze kliniek in Middletown biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

ZUID CAROLINA

 • Dierenvereniging van Charleston: Deze kliniek is gevestigd in Charleston en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Castratie Neuter Clinic del Lowcountry: Deze kliniek is gevestigd in Summerville en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

SUD DAKOTA

 • Black Hills Humane Maatschappij: Deze kliniek is gevestigd in Rapid City en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dakota steriliseren: Deze kliniek in Sioux Falls biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

TENNESSEE

 • Humanitaire Vereniging van Nashville: Deze kliniek is gevestigd in Nashville en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Tennessee: Deze kliniek in Murfreesboro biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

TEXAS

 • Humane Maatschappij van Austin: Deze kliniek is gevestigd in Austin en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Hulpprogramma voor sterilisatie: Deze kliniek is gevestigd in San Antonio en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

UTAH

 • Humane Maatschappij van Utah: Deze kliniek is gevestigd in Salt Lake City en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Dierenadoptiecentrum in Utah: Deze kliniek is gevestigd in Murray en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

VERMONT

 • Incentiveprogramma voor sterilisatie in Vermont: Deze kliniek is gevestigd in Montpelier en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Veterinaire Medische Vereniging van Vermont: Deze kliniek is gevestigd in Williston en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

VIRGINIA

 • Richmond SPCA: Deze kliniek is gevestigd in Richmond en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Neutraal Virginia Beach: Gelegen in Virginia Beach, biedt deze kliniek gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

WASHINGTON

 • BENEN: Deze kliniek is gevestigd in Lynnwood en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer en bewaar: Deze kliniek is gevestigd in Tacoma en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

WEST VIRGINIA

 • Kanawha-Charleston Humane Fellowship: Deze kliniek is gevestigd in Charleston en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Steriliseer Neutraal West Virginia: Deze kliniek in Huntington biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

WISCONSIN

 • Humane Vereniging voor Dierenwelzijn: Deze kliniek is gevestigd in Waukesha en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg, voor huisdieren van mensen met een laag inkomen.
 • Humane Maatschappij van Wisconsin: Deze kliniek is gevestigd in Milwaukee en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

WYOMING

 • Cheyenne Dierenasiel: Deze kliniek is gevestigd in Cheyenne en biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten, evenals goedkope medische zorg voor huisdieren van mensen met een laag inkomen, evenals goedkope medische zorg.
 • Wyoming castreren/castreren: Deze kliniek in Casper biedt gratis sterilisatie- en castratiediensten voor honden en katten, evenals goedkope medische zorg.

Dit is slechts een kleine greep uit de beschikbare gratis veterinaire klinieken. Als u betaalbare huisdierenzorg nodig heeft, neem dan contact op met lokale dierenasielen, reddingsorganisaties en gemeenschapsbronnen om te zien welke opties er bij u in de buurt zijn.

Wat doen dierenartsen als je geen geld hebt?

Als een huisdiereigenaar niet over de financiële middelen beschikt om veterinaire zorg te betalen, zijn er enkele opties beschikbaar.

Een optie is dat de dierenarts een betalingsplan voor de eigenaar van het huisdier opstelt. Hierdoor kan de eigenaar van het huisdier de behandeling gedurende een bepaalde periode betalen in plaats van vooraf.

Een andere optie is dat de dierenarts de eigenaar van het huisdier doorverwijst naar een plaatselijke dierenwelzijnsorganisatie of liefdadigheidsinstelling voor huisdieren. Deze organisaties hebben vaak middelen beschikbaar om eigenaren van gezelschapsdieren met een laag inkomen te helpen betalen voor veterinaire zorg.

Uw dierenarts kan de nodige zorg mogelijk ook tegen een gereduceerde prijs of zelfs gratis bieden, afhankelijk van uw situatie. Dit wordt meestal van geval tot geval gedaan en het kan zijn dat de dierenarts samenwerkt met de eigenaar van het huisdier om een ​​oplossing te vinden die voor beide partijen werkt.

Uiteindelijk is het doel van een dierenarts ervoor te zorgen dat elk huisdier toegang heeft tot de zorg die het nodig heeft, ongeacht de financiële situatie van de eigenaar. Vervolgens zullen ze hun best doen om een ​​oplossing te vinden die voor iedereen werkt.

Referenties

 • 10 goedkope of betaalbare dierenklinieken in de buurt
 • 9 Betaalbare of betaalbare dierenopvang in de buurt
 • 10 beste dierenklinieken in de buurt tegen betaalbare prijzen
 • 9 betaalbare inloopdierenartsen in de buurt met betalingsregelingen
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 11/01/2024

Views: 5543

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.