Internationale vastgoedconferenties in 2023 - PropertyHome (2023)

Deel dit :

Conferenze immobiliari internazionali nel 2023 - PropertyHome (1)

Onroerend goed is een van de belangrijkste industrieën ter wereld, verantwoordelijk voor de bouw, het beheer en de verkoop van onroerend goed en land,vastgoedoplossingen bieden- over de hele wereld. De sector heeft een breed scala aan subsectoren, waaronder residentieel, commercieel, industrieel en winkelvastgoed.

Conferenties zijn een waardevol onderdeel van de vastgoedsector. Ze bieden professionals een manier om nieuwe technieken te leren, te netwerken met hun collega's en de nieuwste producten en diensten te bekijken die op de markt verkrijgbaar zijn. Het bijwonen van conferenties kan makelaars helpen de concurrentie voor te blijven, potentiële eigendommen te ontdekken en te leren over veranderingen in de branche. Kortom, conferenties bieden waardevolle educatieve en netwerkmogelijkheden, die uw zakelijke praktijk kunnen verbeteren.

Netwerken is noodzakelijk voor vastgoedprofessionals, omdat het hen in staat stelt contact te maken met andere professionals in de branche, nieuwe kansen te leren kennen en relaties op te bouwen. Netwerken kan vastgoedprofessionals ook helpen nieuwe klanten te vinden en doorverwijzingen te krijgen. Er zijn veel verschillende evenementen en netwerkgroepen beschikbaar voor vastgoedprofessionals, dus het is essentieel om degene te vinden die het beste bij u passen.

Het bijwonen van een vastgoedconferentie kan een geweldige manier zijn om nieuwe informatie te leren en nieuwe mensen in de branche te ontmoeten. U moet echter het meeste uit de ervaring halen door relaties op te bouwen met andere deelnemers aan de conferentie.

Hier zijn enkele tips om precies dat te doen.

Doe mee aan het gesprek.

Wanneer u sessies bijwoont, neem dan deel aan de discussie en stel vragen. Dit zal je niet alleen helpen meer te leren over het onderwerp, maar het zal je ook helpen om contacten te leggen met andere aanwezigen.

Stel jezelf voor.

Zorg ervoor dat je jezelf tijdens de conferentie aan anderen voorstelt, of het nu tijdens een pauze is of na een sessie. De kans is groot dat ze net zo graag nieuwe mensen willen ontmoeten als jij.

Volg later.

Zorg ervoor dat u na de conferentie alle contacten die u daar hebt gelegd, opvolgt. Het zal helpen om die relaties te verstevigen en ze sterk te houden in de toekomst.

Als u een vastgoedprofessional bent, moet u weten dat conferenties een waardevolle manier zijn om nieuwe strategieën te leren en te netwerken met collega's. Als u echter niet zeker weet hoe u het meeste uit uw conferentiebezoek kunt halen, hoeft u zich geen zorgen te maken: u bent niet de enige.

Hier zijn enkele tips om het meeste uit uw volgende vastgoedconferentie te halen.

Vooruit plannen

Een van de beste manieren om het meeste uit een vastgoedconferentie te halen, is plannen. Maak een lijst met onderwerpen waarover je meer wilt weten en mensen die je wilt ontmoeten. Doe onderzoek naar presentatoren en panelleden en zoek naar mogelijkheden om voor en na hun presentaties met hen in contact te komen.

Kom klaar aan

Vroeg aanwezig zijn bij een vastgoedconferentie kan u ook helpen om het meeste uit uw ervaring te halen - een kans om in contact te komen met andere aanwezigen en erachter te komen wat zij hopen te winnen van de conferentie. Door vroeg te komen, kunt u ook een goede plaats bemachtigen voor de meest interessante presentaties.

Verloofd zijn

Zorg ervoor dat u tijdens de conferentie betrokken blijft bij het materiaal dat wordt gepresenteerd. Maak aantekeningen, stel vragen en neem deel aan activiteiten of discussies. Het zal u helpen informatie vast te houden en contact te maken met andere aanwezigen.

Als vervolg op

Volg na de conferentie de mensen die je hebt ontmoet en de informatie die je hebt geleerd. Stuur bedankbriefjes naar sprekers, kom in contact met nieuwe contacten op sociale media en deel wat je hebt geleerd met je collega's of klanten.

Geef feedback

Vergeet tot slot niet om feedback te geven aan de organisatoren van de conferentie. Vertel hen wat je leuk vond aan de conferentie en wat toekomstige evenementen zou kunnen helpen. Uw feedback helpt ervoor te zorgen dat toekomstige conferenties nog waardevoller zijn voor alle betrokkenen.

De conferenties stellen vastgoedprofessionals in staat om te leren over nieuwe trends in de sector, te netwerken met collega's en ideeën uit te wisselen. In de huidige competitieve markt is het essentieel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen om succesvol te zijn. Het bijwonen van conferenties is een van de beste manieren om dit te bereiken.

Er zijn tegenwoordig veel conferenties beschikbaar, gericht op verschillende aspecten van onroerend goed. Of u nu een makelaar, agent of vastgoedzoeker bent, er is zeker een conferentie die u ten goede zal komen. U kunt deelnemen aan regionale of landelijke evenementen of er een kiezen die zich richt op een specifiek onderwerp, zoals marketing ofinvesteringsstrategieën. Welke conferentie u ook kiest, u leert nieuwe informatie en krijgt de kans om andere professionals te ontmoeten die u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.

Enkele van de beroemdste en meest gerespecteerde vastgoedconferenties vinden elk jaar plaats. Deze evenementen bieden deelnemers de kans om waardevolle inzichten in de branche op te doen, in contact te komen met topprofessionals en meer te weten te komen over de nieuwste trends en technologieën.

Hier zijn de tien (10) internationale vastgoedconferenties die u in 2023 over de hele wereld kunt bezoeken:

Inman Connect New York (IC2 NY3)

24 – 26 gennaio 2023, New York Hilton Midtown

Inman Connect New York is een vooraanstaand evenement voor professionals in residentieel vastgoed. Dit driedaagse evenement biedt meer dan 75 educatieve sessies, 250 deskundige sprekers en het beste netwerk in de branche met de slimste community in onroerend goed. Deelnemers zullen profiteren van inspirerende presentaties en boeiende inhoud die is ontworpen om hen te voorzien van de kennis en inzichten die ze nodig hebben om te gedijen en winst te maken in het komende jaar.

Internationale conferentie over vastgoedontwikkeling en -beheer 2023 (ICRDM2023)

1 – 4 februari 2023, Wyndham Ankara, Türkiye

De International Conference on Real Estate Development and Management 2023 (ICREDM 2023) mag u niet missen. Dit grote evenement, dat wordt gehouden in Wyndham Ankara, Türkiye, zal de knapste koppen uit de branche samenbrengen om de nieuwste onderzoeksresultaten te delen en te bespreken hoe technologische veranderingen de vastgoedmarkten beïnvloeden. Het conferentieprogramma omvat paperpresentaties, een postersessie, een branchepanel en een rondgang over de vastgoedmarkt.

MIPIM

14 – 17 maart 2023, Palais des Festivals, Cannes, Frankrijk

MIPIM is 's werelds toonaangevende vastgoedfestival, dat jaarlijks wordt gehouden in Cannes, Frankrijk. Het vierdaagse evenement brengt de meest gerespecteerde deelnemers uit de internationale vastgoedgemeenschap samen om de nieuwste trends in de branche te bespreken, te netwerken en zaken te doen.

MIPIM is een unieke kans om inzicht te krijgen in de industrie in de toekomst en om de mensen te ontmoeten die deze vormgeven. Het evenement behandelt verschillende onderwerpen die relevant zijn voor de vastgoedsector, van duurzaamheid en ESG-initiatieven tot zakelijke efficiëntie en leefbaarheid. Met tentoonstellingsruimte, conferenties, netwerkmogelijkheden en awards is MIPIM het perfecte platform voor iedereen die bij de tijd wil blijven in de steeds veranderende vastgoedwereld.

De conferentie van de American Real Estate Society (ZIJN 2023)

28 maart - 1 april 2023, San Antonio, Texas

De American Real Estate Society (ARES) houdt van 28 maart tot 1 april 2023 haar 39e jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst en -conferentie in de Hyatt Regency San Antonio Riverwalk. Deze bijeenkomst van wereldwijde denkleiders op het gebied van vastgoed is het forum bij uitstek voor academische en industriële professionals, onderzoekers, beleidsmakers, praktijkmensen, opvoeders en studenten om baanbrekend onderzoek, evoluerende best practices te presenteren en te bespreken en contact te leggen met collega's.

InterStroy Expo– 29e Internationale Tentoonstelling van Bouw- en Afwerkingsmaterialen

18 – 20 april 2023, EXPOFORUM, St. Petersburg, Rusland

De beurs InterStroyExpo is een van de belangrijkste evenementen in de sector bouw- en afwerkingsmaterialen. Het is een uitstekend platform voor fabrikanten en leveranciers om hun nieuwste producten en innovaties te presenteren aan een publiek van geïnteresseerde kopers. De tentoonstelling trekt ruim 4000 bezoekers, waaronder hoofden van bouwbedrijven, ontwerpers, architecten en ingenieurs. Met meer dan 80 exposanten uit Rusland en het buitenland biedt InterStroyExpo bedrijven de mogelijkheid om nieuwe partnerschappen aan te gaan en hun bereik uit te breiden.

Naast de uitgestrekte tentoonstellingshal biedt InterStroyExpo een opwindend bedrijfsprogramma met meer dan 50 sprekers die waardevolle inzichten in de toestand van de markt delen. Het IBC-congres is het middelpunt van dit programma en biedt deelnemers een onschatbare kans om meer te weten te komen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe relaties of gewoon uw doelmarkt beter wilt begrijpen, InterStroyExpo is een evenement dat u niet mag missen voor iedereen die betrokken is bij de bouw- en afwerkingsmaterialenindustrie.

Edmonton Vastgoedforum 2023 (EREF23)

04 mei 2023, Edmonton, Canada

Als het op onroerend goed aankomt, is Edmonton een stad die het een en ander weet. Het Edmonton Real Estate Forum 2023 is een opmerkelijk evenement dat enkele van de belangrijkste spelers in de branche samenbrengt. Dit eendaagse forum gaat in op enkele van de uitdagingen waarmee onroerend goed tegenwoordig wordt geconfronteerd. Met sessies over alles, van management en eigendom tot financiering en marketing, is dit een evenement dat elke serieuze speler in de branche niet wil missen.

Amerika Latina GRI Vastgoed 2023 (GRIClub)

11-12 mei 2023, New York

De GRI Real Estate Conference in Latijns-Amerika is een van de belangrijkste evenementen voor iedereen die bij de branche betrokken is. Deze zevende editie, die wordt gehouden in New York City, zal meer dan 300 senior executives uit heel Latijns-Amerika samenbrengen voor twee dagen technische bezoeken, privédiscussies en netwerkmogelijkheden.

Enkele innovatieve projecten die tijdens het evenement van dit jaar worden gepresenteerd, zijn keynote speeches van wereldwijd erkende marktleiders, een breed scala aan interactieve paneldiscussies en een tentoonstellingsruimte met de nieuwste producten en diensten. Het is een uitstekend moment om meer te weten te komen over de nieuwste trends in de branche, potentiële partners te ontmoeten en zinvolle contacten te leggen.

Qatar 2023-project

29 mei – 1 juni 2023, Doha Exhibition & Convention Centre (DECC), Qatar

Project Qatar 2023 is een wereldberoemde beurs voor de bouw- en constructie-industrie, relevant voor de bouwsector inclusief investeringsmogelijkheden voor nieuwbouwprojecten. De tentoonstelling omvat verschillende gelijktijdige evenementen, zoals een conferentie, die een steeds diverser scala aan immense kansen biedt in het Qatarese zakenlandschap. Exposanten kunnen hun merk promoten en waardevolle marktinzichten verzamelen, terwijl bezoekers honderden lokale, regionale en internationale exposanten kunnen ontmoeten. Er zijn sponsorpakketten beschikbaar om het investeringsrendement te maximaliseren met merkmogelijkheden. Ze bieden ook diensten voor vastgoedontwikkeling om u te helpen het meeste uit uw investering te halen. Mis deze opwindende kans op Project Qatar 2023 niet.

Expo Echt 2023 (Expo Real)

04–06 oktober 2023, expositiecentrum Messe München, Duitsland

Op zoek naar een internationale vakbeurs die zich richt op de volledige omvang van de vastgoedsector? Expo Real 2023 is uw perfecte bestemming. In zijn 25e jaar zal de beurs in oktober 2023 worden gehouden in het expositiecentrum Messe München en de belangrijkste markten van Europa, het Midden-Oosten en de VS presenteren. Met meer dan 400 medewerkers is Expo Real 2023 het ideale platform om te netwerken en waardevolle informatie te verkrijgen over de nieuwste trends en innovaties op de vastgoed-, investerings- en financiële markten. Dus mis het niet - meld u vandaag nog aan.

Nationale Vereniging van Makelaars Conferentie & Expo (NAR2023)

12 november 2023, Las Vegas, Nevada

De National Association of REALTORS® Conference & Expo is een van de grootste vastgoedbeurzen ter wereld. Deelnemers kunnen genieten van educatieve sessies, netwerkmogelijkheden en een beursvloer met meer dan 500 exposanten.

Het evenement dat dit jaar in november plaatsvindt, zal deBuilding Your Legacy: de volgende stappen zetten in uw leiderschapstrajectsessie, die zich richt op het bepalen van uw toekomstige rol, het vinden van een mentor en het positioneren van u voor toekomstige leiderschapsrollen. Mis deze kans niet om uw carrière in onroerend goed te bevorderen.

Deze conventies brengen de slimste koppen en scherpste investeerders in de branche samen om de huidige trends te bespreken, best practices te delen en zaken te doen. Conferentieonderwerpen kunnen een verscheidenheid aan onderwerpen beslaan, van landontwikkeling tot vastgoedbeheer. Waar je ook naar op zoek bent, de kans is groot dat er een is die je interesseert.

Vergeet niet dat het bijwonen van deze vergaderingen u kan helpen de concurrentie voor te blijven en uw vaardigheden te verbeteren. Bovendien bieden ze de kans om andere professionals uit de branche te ontmoeten en ideeën op te doen om uw bedrijf te laten groeien.

Of u nu een ervaren makelaar bent of een speler die voor het eerst in de makelaardij speelt, het bijwonen van een conferentie kan een geweldige stap vooruit zijn. Begin met het plannen van je reisplannen voor 2023 en schrijf je in voor spannende ontmoetingen.

Conferenze immobiliari internazionali nel 2023 - PropertyHome (2)

Auteur biografie
Minerva Romano is moeder van twee en Content Writer bijHuisvestingInterattivo. Ze is afgestudeerd in Communicatie en werkte in de BPO-sector, waar ze zich bezighield met documentatie en onderzoek.
  • Conferenze immobiliari internazionali nel 2023 - PropertyHome (3)

    Hoefijzer wit

    Bekijk alle berichten

Beoordeel dit artikel

*****=Zeer nuttig; *=Helemaal niet nuttig

Het spijt ons dat dit bericht u niet heeft geholpen!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Gerelateerde berichten:

Top 5 technische tools voor makelaars in onroerend goedFestivaldeals terug, makelaars verwachten een bemoedigende periodeLuxe kopers zijn op zoek naar echte luxe, inclusief groene ruimten en multifunctionele hoekjesMohali staat op het punt om de slimme vastgoedmarkt van Punjab te worden

FAQs

What is the biggest real estate conference in the world? ›

The Mipim property conference in Cannes, the biggest global real estate event by number of participants and country representation, is always a litmus test for the market.

What is the theme of Mipim 2023? ›

With the theme of this year's event being “Better Places, Greater Impact, Stronger Business”, there was a particular focus on Environmental, Social, and Governance (ESG), decarbonisation, innovation and business efficiency.

What does Mipim stand for in English? ›

MIPIM (in French, Le Marché International des Professionnels de L'immobilier) is an international property event hosted in Cannes, France, each March. It is hosted by Reed MIDEM and includes an exhibition area, networking events and conference sessions over four days. The 2023 event took place from 12th to 15th March.

What is the Mipim NYC Awards? ›

Sponsored by the Wall Street Journal, The MIPIM NY Awards will recognize exceptional and innovative projects that have helped shape the real estate landscape across North, Central, and South America.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 23/11/2023

Views: 5998

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.